Trimsalon Selina

nieuws

03-04-2020

Maatregelen in de salon omtrent de coronacrisis

Maatregelen in de salon omtrent de coronacrisis

Beste klant,

 

Om jullie zo goed en veilig mogelijk van dienst te kunnen blijven vraag ik u zich aan de volgende voorschriften te houden:

 

Helaas, is spontaan langskomen en binnenwandelen voor het knippen van nagels tijdelijk niet toegestaan.

 

Honden die behandeld worden in aanwezigheid van de eigenaar zal ik helaas moeten weigeren, mits het mogelijk is de hond alsnog alleen te kunnen behandelen.

 

Het is voor u als klant niet langer toegestaan om de salon te betreden, dit om de veiligheid van zowel u als mijzelf(en gezin) te waarborgen

Honden dienen bij de poort buiten afgegeven te worden en ik zal ze wanneer ze klaar zijn ook weer buiten aan u afgeven.

Wegens ruimte gebrek is het onverantwoord klanten de salon te laten betreden ivm de anderhalve meter afstand bewaren. 

 

Bent u ziek/verkouden of hebt u last van andere corona gerelateerde klachten verzoek ik u thuis te blijven en de afspraak te annuleren.

 

Betalingen bij voorkeur vooraf overmaken op NL03 RABO 0153456620, maar mocht dit niet mogelijk zijn mag het contant maar dan gelieve gepast in een envelop afgeven, zodat we over en weer geen wisselgeld hoeven uit te wisselen.

 

Verder rest mij te zeggen dat ik iedereen heel veel sterkte en gezondheid wens en hoop in deze crisis op deze manier toch voor al mijn lieve hondenvriendjes te kunnen blijven zorgen!

 

Uiteraard gelden de regels net zo goed voor mij dat wanneer ik dergelijke klachten zou krijgen of iemand uit mijn gezin, ik de salon alsnog volledig zal moeten sluiten

 

Stay safe!!!

 

Lieve groet,

 

Trimsalon Selina

03-04-2016

Waarom!? : grappig om te weten, zeker even lezen!

Waarom!? : grappig om te weten, zeker even lezen!